(Haber: Oğuzhan EKE) - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik, “Bolu’ya davet ettiğin genel başkanına terör seviciliğinin nedenini soracak mısın?” dedi.

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe – Kilit operasyonunda 12 askerimiz şehit oldu. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yaşanan acı olay sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi.

Bolu’ya geleceği iddia edilen Özgür Özel’in, DEM’i (HDP) kınamadığını belirten Güner, Özcan’a seslendi. Güner, Özcan’ın “Koltuk sevdalısı” olduğunu ifade ederek, “Fırıldak Bolu Belediye Başkanına soruyorum; Dün kapıdan kovduklarında ‘Ben cumhuriyetçi, milliyetçi ve vatansever olduğum için bu partiden kovuldum’ dedin. Benim kovulmama cumhuriyet düşmanları, sorosçular, HDP ve terör yanlıları sevindi hatta kına yaksınlar demiştin. Kapıdan kovulduğun partine seçilemem korkusuyla koşarak bacadan girdin. Şimdi merak ediyorum Bolu’ya davet ettiğin genel başkanına DEM(HDP) ile yakınlığını, ocağımıza 12 şehitle düşen ateşi neden kınayamadığını ve terör seviciliğinin nedenini soracak mısın? Yoksa koltuk sevdası için susmaya devam mı” açıklamasında bulundu.

Editör: Oğuzhan EKE