Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren aşevinde İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Ahmet Baysal’ın eşi Solmaz Baysal ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli heyetine iftar yemeği verdi.

Haber: Aslı Akış

İftar yemeğine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan eşi Meral Özcan, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Ahmet Baysal’ın eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal’ın kızı Esin Avunduk, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli heyeti ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

İzzet Baysal Şükran Günleri vesilesiyle İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve mütevelli üyeleri Belediye Aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İftar saati öncesinde aşevine gelen Başkan Özcan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak yemek ikramını eşi Meral Özcan ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile gerçekleştirdi.

Başkan Özcan, iftar sonrasında yaptığı açıklamada; “Bugün aramızda çok özel bir misafirimiz bulunuyor. Ahmet Baysal amcamızı hepimiz tanıyoruz. İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti üyelerimizin de tamamı bugün bizlerle birlikte buradalar. Ben geçtiğimiz gün Ahmet amcamıza sizlerle bir iftar yemeğinde bir araya gelmek istiyorum dedim. Kendisi de bana tek bir şartla katılırım dedi. Ben aşevinde halkımızla birlikte iftar yapmak istiyorum dedi. Onun isteği üzerine bu akşam burada sizlerle bir araya geldi. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim