Balıkçılar Haberleri

balıkçılar haberleri ve güncel balıkçılar gelişmeleri, balıkçılar ile ilgili tüm video, balıkçılar fotoğrafları ve balıkçılar haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı.

BÖLGE HABERLERİ

Gırgır ve trollerle endüstriyel avcılık yapan balıkçılar, 1 Eylül'de yeniden "vira bismillah" diyebilmek için ağlarını onarıp, teknelerine bakım yaparak mesailerini...

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ta denizlerde av yasağının bugün itibarıyla başlamasıyla birlikte balıkçılar karaya çıkardıkları tekne ve ağlarını gelecek sezon için onarmaya başladı.

HABER

Düzce'de balıkçılar, deniz suyunun sıcak olması sebebiyle sezonu kötü geçiriyor.

HABER

Düzce'nin Akçakoca ilçelesinde kuvvetli rüzgarın ardından yeniden denize açılan balıkçılar, kasalar dolusu hamsiyle limana döndü.

BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtınada teknelerini korumak için limana bağlamaya çalışan balıkçılar, adeta zamanla yarıştı.

HABER

Denizlerde 1 Eylül’de başlayan av sezonu, 15 Nisan’da sona eriyor. 15 Nisan’da başlayacak olan yasak sonrasında denizlerde balık avlanılamayacak.

BÖLGE HABERLERİ

- Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş: - "Denizin ısınması ve hava şartlarının nisanda kötü geçmesiyle sezon kendi kendine...

HABER
HABER
HABER
HABER