Silahla Haberleri

silahla haberleri ve güncel silahla gelişmeleri, silahla ile ilgili tüm video, silahla fotoğrafları ve silahla haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişi iş yerinde çıkan tartışmada silahla bacağından vuruldu. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ULUSAL

Kağıthane’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde otopark içerisinde silahla oynayan bir kişi, kendisini dizinden vurarak yaralandı.

ULUSAL

Sancaktepe'de kimliği belirsiz bir kişi, husumetli olduğu şahsın aracına silahla ateş açtı. Saldırıya uğrayan araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

ULUSAL

Bağcılar'da boşanma aşamasında olduğu eşi ile oğlunu silahla öldüren ve cesetlerini çuvala koyarak memleketi Kırklareli'ne götürerek gömen emekli polis memuru...

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 69 yaşındaki KOAH hastası adam yalnız yaşadığı evinin balkonunda silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Düzce'nin Çilimli ilçesinde, bıçakla ailesine zarar vermeye çalıştığı iddiasıyla oğlunu silahla öldüren baba gözaltına alındı.