Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Haberleri

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan haberleri ve güncel Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan gelişmeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile ilgili tüm video, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan fotoğrafları ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde görevli personelle bir araya gelerek teşekkür belgelerini takdim etti.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığının bulunduğu yerden kaldırılacağını; güzergahın yeniden yaya trafiğine açılacağını açıkladı. Alan...

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, göreve geldiklerinde planladıklarından daha fazla hizmeti hayata geçirdiklerine vurgu yaparak " Fragman bitti.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, heyelandan etkilenen belediye personellerinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve beraberindekiler, çalışmaları devam eden akıllı kavşakta incelemelerde bulundu.