İş fikirlerinizi hayata geçirmek, girişiminize yatırım almak, işletmenizi büyütmek, markanızı uluslararası pazara açmak ve daha birçok konuda projelerinizi ve iş planınızı oluşturmak için ES Bussiness Academy sizleri bekliyor.

Haber: Selda Selin Özbay

Hibe, kredi veya yatırım teşviklerinden yararlanabilmek için de başvuru ve proje yönetimi sürecinde rol alan ES Bussiness Academy’nin ön kayıt avantajlarını kaçırmayın.

İşletmeniz için en doğru destek programını hemen keşfedin. ES Bussiness Academy ile hemen tanışın. Kurumsal eğitimler, yöneticilik eğitimleri, satış eğitimleri, muhasebe ve finans eğitimleri, kişisel gelişim eğitimleri, satın alma ve tedarik eğitimleri, müşteri ilişkileri eğitimleri, insan kaynakları eğitimleri, mali müşavirlik stajyer eğitimi ve meslek yeterlilik eğitimleri ile farkınızı ortaya koyun.

Bolu’da Köroğlu Mahallesi, Şehit Erol Erdoğan Sokak,No:17/9 adresinde Adalet Plaza faaliyet gösteren ES Bussiness Academy tarafından sizlere sunulan Ön kayıt avantajlarını kaçırmayın.

Detaylı bilgi ve eğitim takvimi için 0539 205 62 75 numaralı telefondan iletişime geçebilir yada esdanismanlikonline.com adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz.

iş-1