Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımından iki oyuncu 17 yaş Yıldız Kadın Hentbol takımına davet edildi. Hentbol Takımı Baş Antrenörü Sercan Marangoz, “bu sezon üç oyuncumuz milli takımlarda yer aldı, bu sayının giderek yükselmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Haber: Servet Gökçek

Hentbol sahalarında Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı başarısını taçlandırıyor. Tamamı Bolulu oyunculardan kurulu Kadın Hentbol takımı 1.ligde mücadele ederken aynı zamanda Hentbol Milli takımına da oyuncu yetiştiriyor.

2 – 25 Ağustos tarihlerinde Ankara da toplanan 17 Yaş Yıldız Kadın Hentbol takımında Belediyespor bünyesinde yer alan 2 sporcu davet edildi. Sol Kanat Feyzanur Erdoğmuş ve Orta Oyun Kurucu mevkisin de görev yapan Sudenaz Çetinkaya 34 kişilik kamp kadrosuna dahil edildi.

Hentbol takımı Baş Antrenörü Sercan marangoz, oyuncularının gelişiminden çok memnun olduğunu dile getirdi. Marangoz, “ Feyzanur ve Sudenaz’ın milli takıma çağrılmasıyla bu sezon 3 oyuncumuz milli takım kadrolarında yer aldı. Amacımız her milli takım yaş kategorisinde Bolu Belediyespordan en az bir oyuncunun bulunması. Bu hedefimize ilerlerken bizden desteklerini hiç esirgemeyen Başkanımız Sinan Barut’a teşekkür ederiö.” İfadelerine yer verdi.

Daha önce de 6 – 16 Ağustos tarihlerinde Litvanya – Klaipeda’da oynanan U-17 Avrupa şampiyonasında, Antrenör Sercan Marangoz ve Kaleci Seda İrem Güleç Milli Takımda yer almıştı.

Editör: TE Bilisim