Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  yoğun kar yağışın ardından evlerinden çıkamayan vatandaşlara sıcak yemek ve gıda kolisi ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Bolu Belediyesi yoğun kar yağışı ve şiddetli soğukların yaşandığı günlerde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hava şartlarının hayatı zorlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı. Ulaşımı ücretsiz yapan Başkan Özcan, ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştıracaklarını belirtti.

Vatandaşların mağdur olmaması için Bolu Belediyesi olarak ihtiyacı olanların yanında yer aldıklarını vurgulayan başkan Özcan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“GIDA KOLİSİ ULAŞTIRMAYA HAZIRIZ”

Özcan; “Hem ekonomik hem de hava şartları itibariyle tam bir ‘KARA KIŞ’ geçirdiğimiz şu günlerde hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmesine vicdanım el vermez. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza gıda kolisi ulaştırmaya hazırız.

“SICAK YEMEK İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”

Yoğun kar yağışı nedeniyle evinden çıkamayan ve sıcak yemek ihtiyacını karşılayamayan tüm vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını biz karşılıyoruz. İhtiyaç halinde 444 26 58 hattımıza ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim