Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ nün kendisi hakkındaki açıklamalarına esti gürledi. Özcan; “Maalesef sayın milletvekillerimizin konuşacak hiçbir konuları kalmamış. Oturmuş iki tane silik milletvekili ne parlamentoda tanıyan var bunları, ne Türkiye’de, nede Bolu’yla ilgili akıllarda kalan bir konuşmaları. Her şeyi beni kötüleme üzerine kurmuşlar” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hafta sonu bir programda kendisini ağır bir dille eleştiren AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü’ye cevap vermekte gecikmedi. Özcan; “Konuşacak hiçbir konuları kalmamış maalesef Sayın Milletvekillerimizin. Her şeyi beni kötüleme üzerine kurmuşlar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Bolu 7. Olağan İl Kongresi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun “Allahtan diliyorum başarılı olamayacaklardır” sözünü hatırlatarak;  “Kongrede bir eski bakan Jülide hanım diyor ki ‘İnşallah başarısız olurlar’ böyle bir temel olabilir mi? arkadaşlar. Bu Bolu’ya bedduadır. Bir hakarettir. Bolu halkına havale ediyorum. Ben başarısız olursam, Bolu kaybeder. Dolayısıyla bunu kendime değil, Bolu halkına yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum. Oturmuş 2 tane silik milletvekili; ne parlamentoda tanıyan var bunları ne Türkiye’de tanıyan var; ne Bolu’yla ilgili akılda kalan konuşmaları var bunların, Bolu için verilmiş bir kanun teklifleri yok. Oturmuşlar sabah akşam beni çekiştiriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim