İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı ilçe kongrelerine devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti Göynük, Mengen, Gerede ve Mudurnu ilçe başkanlığı kongreleri için seçime gitti.

Haber: Aslı Akış

İlçe kongrelerine; İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Suat Orhan ile Hakan Alpaslan, il ve ilçe yönetimi, partililer katılım sağladı.

Seçim süreci yaklaşırken partilerin de hazırlıkları ve çalışmaları hız kazandı. İYİ Parti Bolu Teşkilatı, geçtiğimiz haftalarda Yeniçağa, Dörtdivan, Kıbrıscık ve Seben ilçelerinde yaptığı kongrelerle ilçe başkanlarını belirledi.

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Kongreler sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “İYİ Parti Bolu Teşkilatları olarak Mengen ve Gerede İlçelerimizin kongrelerini gerçekleştirdik. Önceki yönetimlerin yaptıkları özverili çalışmalara teşekkür ederim. Mengen İlçe Başkan’ı seçilen Hikmet Hazan ve yönetimine, Gerede İlçe Başkanı seçilen Ömer Evcin ve yönetimine başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.

“İYİ PARTİ İKTİDARIYLA UMUT DOLU YARINLARA ÇOK AZ KALDI”

Mudurnu ilçe kongremize misafir olarak gelip partimizin politikalarını beğenip takip eden ve bizimle beraber bende İyiler kervanına katılacağım diyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik, rozetlerini taktık. Yaklaşan İyi parti iktidarıyla umut dolu yarınlara çok az kaldı. Hayırlı uğurlu olsun…

“KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN”

İstanbul’un manevi Fatih’i Akşemsettin Hazretlerinin diyarı Göynük ilçemizde İyi Parti teşkilatımızın 3. olağan kongresini gerçekleştirdik.  Kongremizi şereflendiren Cumhuriyet Halk Partisi Göynük İlçe Başkanı Necdet Yıldıran ve yönetimine, Partimizin Göynük’te kurulmasında, faaliyetlerinde büyük emeği geçen İsmail Seyitoğlu’na, İyi Partinin cesur yürekli ilçe başkanlarına, yöneticilerine, belediye Meclis üyelerine ve tüm mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Göreve seçilen ilçe başkanımız Samet Çetinbaş ve yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Ayrıca kongrelerde partiye yeni katılan vatandaşlara İYİ Parti rozeti de takıldı.

Editör: TE Bilisim