(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 400 kişilik MHP Bolu teşkilatıyla Sağlık Mahallesi'nde coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven, belediye ve il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile Milliyetçi-Ülkücü Harekete gönül verenlerle bir araya gelerek Sağlık Mahallesi’nde çıkarma yaptı.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Mahalle sakinlerini selamlayarak, destek talebinde bulundu.

Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş boyunca samimi bir atmosferde vatandaşlarla sohbet eden Durak, birlik ve dayanışma mesajı da verdi.

Yıllardır Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden, tüm sokaklarını bilen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak,  “Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi 31 Mart akşamında da zaferimizi kutlamak adına hep birlikte Bolu Belediyesi’ne doğru yürüyeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Ebru Buket EKE