Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu eşi Zeynep ve oğlu Alparslan Durak’la beraber kullandı.

Haber: Aslı Akış

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, öğlen saatlerinde 100.Yıl Ortaokuluna gelerek oyunu kullanacağı sandık başına gitti. İlk olarak oy kullanacak seçmenler ile konuşan Durak, oy kullanma işlemi sonrasında sandıkları gezerek, sandık görevlileri ve vatandaşlarla tek tek selamlaştı, kolaylıklar diledi.

“ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Sabah erken saatlerde okulları tek tek gezen İl Başkanı Durak, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek; “Biz Bolu’da 5 aydır sahadayız. Güzel bir süreç geçirdik. Nezaketli, saygılı güzel bir süreç geçti. Bizim İsmail solgunuyla yola çıktık. İsmail’den sonra yine rahmi Aksoy var.  Muhittin özel var. 3 milletvekili ile yola çıktık. Birbirinden değerli kıymetli katma değerli arkadaşlarımız var. Bugüne kadar çok güzel geçti bu süreç inşallah bugünden sonra da zaferle taçlandıracağız. Bizim İsmail’i inşallah meclise göndereceğiz. Hak eden bir arkadaşımızdı.

“İNŞALLAH BOLUMUZ KAZANIR”

Vatandaşımızda teveccüh gösterir 5 aydır çok güzel olumlu sevgi ve saygı gördük. Bugün de bir nişan misali göğsümüzde taşıma günü. İnşallah hep beraber bolumuz kazanır ilimiz kazanır. Devletimiz ve milletimiz kazanır. İnşallah Bolu’dan çıkan milletvekilimiz ilimize milletimize ve sayın devlet bahçeliye beyefendiye de layık olur diye söylüyorum. Biz bugün bütün okullarımızı geziyoruz gruplar halinde görevlendirmeler yaptık. Gittiğimiz okullarda güzel bir karşılık görüyoruz. İnşallah hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.