(Haber: Oğuzhan EKE) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dönemlere göre değişiklik gösterdiğini belirterek, “DHKP-C terör örgütü üyesi Nuriye Gülmen Ankara Yüksel Caddesinde açlık grevindeyken destek vermek için giden Tanju Özcan’dır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni genel başkan seçilen Özgür Özel, katıldığı programda Pervin Chakar’ın elini öptü. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, CHP’ye dönmek için af sürecini bekleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerinden konuyu eleştirdi. Durak, Başkan Özcan’ın, “Gerçek Türk Milliyetçisiyim” diyerek Türk Ocaklarına üye olduğu anın fotoğrafını paylaştı.  Durak’ın paylaşımında Özcan’ın, halkevi yıkımını engellemek için iş makinesinin üzerine çıktığı an da yer aldı.

Durak, Halkevlerinin HDP’yi desteklediğini belirterek, Özcan’nı, “Özgür Özel, PKK/HEDEP’li Pervin Buldan ile Kürt devleti isteyen ve Türkiye’yi işgalci gören Pervin Chakar’ın elini öpüp konserini dinledi… DHKP-C terör örgütü üyesi Nuriye Gülmen Ankara Yüksel Caddesi’nde açlık grevindeyken destek vermek için giden Tanju Özcan’dır. Halkevleri 2015 seçimlerinde HDPKK’ya barajı geçmesi için destek vereceğini açıklamıştır. Genel Başkanları Oya Ersoy da HDP’den milletvekili seçilmiştir. Halkevlerinin de en büyük destekçisi Tanju Özcan’dır. Değişmeyen CHP, dönem, şart ve koşullara göre değişen Tanju Özcan. Not, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün halkçılık ilkesiyle kurdurduğu Halkevlerinden bahsedilmemektedir” ifadeleriyle eleştirdi.

Editör: Oğuzhan EKE