(Haber:  MEHMETŞAH ELKATMIŞ) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 12. sınıf ve mezun öğrencilere destek olmak amacıyla bir sinema etkinliği düzenleyeceğini belirtti.

İşitme engelli karakterlerin etkileyici yaşam öyküsünü konu alan "Hatıran Yeter" filmi, MHP Bolu Belediye Başkan adayı Durak tarafından öğrencilerle buluşma etkinliğinde gösterilecek.

Durak, öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, sınav hazırlık sürecinin zorluğunu anlayışla karşıladıklarını ifade ederek, biraz mola, sosyallik ve sinema etkinliğinin öğrencilere iyi geleceğini düşündüklerini belirtti.

Durak, Pazar günü düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen öğrencilere, gönderiyi beğenerek hesaplarını takibe almalarını ve "Türk Bayraklı" yorum yapmalarının yeterli olacağını söyledi. Ancak biletlerin sınırlı sayıda olduğunu ve ulaşabilmek için hızlı davranmanın gerekebileceğini ekledi.

Etkinliğin  "PARİBUCİNEVERSE" adlı mekânda gerçekleşeceğini belirten Durak, seans saatinin 19.40 olduğunu ve 1, 2 ve 3. salonun tamamının kendilerine ait olacağını açıkladı. Ayrıca şanslı 210 öğrenci için bilet bulunduğunu ve hatıraların canlanacağı, eğlenceli bir sinema etkinliğine tüm öğrencileri beklediklerini dile getirdi.

Editör: Ebru Buket EKE