Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yazdığı mektuba ilişkin cevap vermekte gecikmedi. Durak; “Dileklerini Cumhuriyetçileri ve gerçek Atatürkçüleri tasfiye edip, FETÖ ve PKK’ya kucak açan Bay Bay Kemal’e iletmeni tavsiye ederim” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur seçimleri öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mektup yazmış AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı milliyetçi olmamakla itham etmiş ve Bahçeli’yi Erdoğan’a destek vermemeye davet etmişti.

“TANJU BEY BİLMELİSİN Kİ…”  

MHP İl Başkanı İlhan Durak’ta mektubun içeriğine sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Tanju Bey bilmelisin ki, Türk Milliyetçilerinin ve samimi Atatürkçülerin yeri Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıdır. Dileklerini Cumhuriyetçileri ve gerçek Atatürkçüleri tasfiye edip, FETÖ ve PKK’ya kucak açan Bay Bay Kemal’e iletmeni tavsiye ederim” diyerek gönderme yaptı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ