Gerede imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu mezunları ve muallimleri GİMMED Önder Gerede organizesi ile 6 Ağustos Pazar Günü Esentepe Ramazan Dede mesireliğinde ailece buluşacaklar.

Haber Merkezi

Bütün dönemleri kapsayacağı ifade edilen bir uygulama yapılarak Gerede İmam Hatip Okullarında 1 sene bile okuyanlar ve halen okumakta olanlar ile bütün Gerede imam Hatip Lisesi ve imam-hatip ortaokulları mezunları, mensupları ve çalışanları Esentepe Mesireliğinde saat 10:00’da  Gerede Önder İmam Hatipliler Derneği organizasyonu ile buluşacaklar.

Gerede İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği GiMMED'in organize ettiği programa şehir içi ve şehir dışından yoğun bir katılım bekleniyor. Etkinlik için; “İnsanlığın kurtuluşu ve Kur'an nesli için gayret eden tüm Kur'an dostları davetlidir” çağrısında bulunuldu.

Milletvekilinden, bürokrattan, belediye başkanına, siyasetçiden, gazeteciye kadar birçok ismi yetiştirdiği gibi; akademisyen, hukukçu, iş adamı ve hayatın birçok alanında tanınmış simaların yetişmesine vesile olduğu bilinen 56 senedir faaliyette olan 6 imam hatip okulları; Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi/ortaokulu, kız İmam hatip ve diğer 3 imam hatip ortaokulu eskisiyle-yenisiyle tüm talebelerini ve ümmetin ve insanlığın kurtuluşu için mücadele eden Kur'an dostlarını buluşturacak.

İmam-Hatip Nesli Buluşma programına; Geredeliler Birliği, Bolulular Birliği de destek veriyor.

Editör: Servet GÖKÇEK