Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Asrın İş Adamları Derneği Bolu şubesini ziyaret etti.

 Haber: Selda Selin Özbay

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Bolu’nun hak ettiği değeri kazanması için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Asriad Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer, dernek olarak siyasi görüşlerinin herhangi bir siyasi oluşuma bağlarının olmadığını belirterek, vekil adaylarına başarılar diledi.

 “STK’LARI ÖNEMSİYORUZ”

Güçlü Türkiye için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Konak, “STK’ları önemsiyoruz, birlikten doğan gücünüz şehrimize ve ülke ekonomimize olumlu katkı sağlıyor. İş dünyamıza, iş insanlarımıza karşılattıkları sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, seçildiğimiz takdirde Ankara’da mesaimizi şehrimizin insanları ve Bolumuzun hak ettiği değeri kazanması için harcayacağız, vatandaşımızın seçim terazisine güveniyoruz. Çalışan işleyen üreten yerde sorunların olması doğaldır siyasetçi olarak bunların aşılmasını sağlamak bizim görevimiz, bu gün değerli Asriad iş insanlarımızla bir araya gelerek notlarımızı alıp çözüm konusunda çalışmaları başlatıyoruz” dedi.

 “TEK DERDİMİZ ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNİ CANLANDIRMAK”

Ziyaretleri için teşekkür eden Asriad Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer, “Bolu olarak arafta kalmış görünümüz var, tam anlamıyla ne sanayi şehri, ne de turizm spor kültür şehri olabilmiş değiliz, ortak akıl ile şehrimizin geleceğine yön vermemiz gerekiyor,  bu konuda sorumluluk alıp biz iş insanları olarak sahada yaşadığımız sorunları ziyaretimize gelen ve ziyaret ettiğimiz yetkililere iletiyor, takibini yapıyoruz. Dernek olarak siyasi görüşümüz herhangi bir siyasi oluşuma bağımız yok, tek derdimiz şehrimizin ekonomisini canlandırmak çalışan ve üretenlerimizin hayat standartlarını daha üst seviyeye taşımaktır. Vekil adaylarımıza başarılar diler haklarında hayırlısını temenni ederiz” ifadelerini kullandı.