Bolu’da Birlik Akaryakıt’ın sahibi ve kentin tanınan iş insanlarından Sabri Ayhan Çatladı, D-100 Karayolu üzerindeki iş yerinde ölü bulundu. Çatladı’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Bolu’nun sevilen iş insanlarından, Birlik Akaryakıt’ın sahibi Sabri Ayhan Çatladı hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre Çatladı, D-100 Karayolu üzerinde bulunan iş yerinde hareketsiz halde bulundu. Durumu fark eden istasyon çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Sabri Ayhan Çatladı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. İlk değerlendirmelerde Çatladı’nın kalp krizi geçirmiş olabileceği üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
VEFATI BOLU’DA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI
Sabri Ayhan Çatladı’nın ani vefatı başta ailesi ve yakınları olmak üzere Bolu iş dünyasında ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.
Çakmaklar Mahallesi halkından olan Sabri Ayhan Çatladı; Ayşe Çatladı’nın eşi, Yusuf ve Muammer Çatladı’nın oğlu, Hayriye Şeref Yelki’nin ağabeyi, Kamil Yelki’nin kayınbiraderi, Murat, Muharrem ve Fatma Nur Çatladı’nın babası, Sibel ve Aysun Çatladı’nın kayınpederiydi.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Merhum Sabri Ayhan Çatladı’nın cenazesi, bugün Çakmaklar Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Çakmaklar Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Köroğlu Haber ailesi olarak merhum Sabri Ayhan Çatladı’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.




