HABER

İSMAİL AKGÜL, MHP’NİN 54 YIL SONRAKİ MİLLETVEKİLİ OLDU

Resmi olmayan sonuçlara göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili olan İsmail Akgül: “Diğer milletvekillerimiz arasında da Bolu’da

Abone Ol

Resmi olmayan sonuçlara göre, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili olan İsmail Akgül, “Diğer milletvekillerimiz arasında da Bolu’da en çok zaman geçirecek milletvekiliyim. O yüzden vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu da bizim omzumuza yükleyecektir bu yükü. Allah bu yükün altından kalkmayı bizlere nasip eylesin” dedi.

Özel Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da 28 Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlandı. Resmi olmayan verilere göre Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül, aldığı oy ile Bolu’dan çıkan 3 milletvekilinden birisi oldu. Seçim sonuçları sonrasında ilk değerlendirmeyi Köroğlu TV’ye yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu için çalışacağının altını çizdi.

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ AMA OMZUMUZA BİNEN YÜKÜN DE FARKINDAYIZ”

Üstlerindeki yükün farkında olduklarının altını çizen Akgül, “Bu seçimde teveccüh gösteren tüm Bolulu hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ederiz. 54 yıl sonra bu zafere ulaşmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Bizim İsmail olarak memleketimiz bize sahip çıktı, bizi bağrına bastı. Biz de Bizim İsmail’in samimiyetiyle bugün itibariyle, caddemizde vatandaşlarımızla olmaya devam ettik. Bugün de partimizi ziyarete gelen Bolulu hemşehrilerimizi karşılayarak onlarla beraber olmaya devam ediyoruz. Mutluyuz, gururluyuz ama omzumuza binen yükün de farkındayız. Rabbim memleketimize layık olmayı, hayırlı işler yapmayı nasip eylesin. Ayaklarımız yere basarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

“DUYURMUŞ OLDUĞUMUZ PROJELERİMİZ VARDI”

Açıkladıkları projeler üzerinde çalışmalara devam edeceklerini belirten Akgül, “Öncelikle teşekkür ziyaretlerimiz olacak, yemin törenimizi yapacağız. Bölgedeki şikâyetlerimizi almak üzere hem iadeyi ziyaret hem teşekkür ziyareti hem de bölgemizdeki sıkıntıları yerinde tespit edelim, sırasıyla da bunların çözümüne bakalım… Daha önce de duyurmuş olduğumuz projelerimiz vardı. Depremle alakalı, konteyner – karavan kent projemiz hem mikro bölgelemeyle alakalı kentsel dönüşüm, belediyeyle işbirliğiyle kentsel dönüşümün gerçekleşmesi hem de Bolu Ovası Tarımsal Kalkınma projesi kapsamında ilimizin toprak haritasının çıkartılarak, hemşehrilimizin sağlıklı yönde tarıma yönlendirilmesi şeklinde… Bu projelerle beraber ziyaretlerde tespit ettiğimiz sorunlara hızlı bir şekilde müdahale edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Diğer milletvekillerine nazaran, Bolu’da daha çok vakit geçireceğini belirten Akgül, “Zaten vatandaşın içerisinden çıktık. Diğer milletvekillerimiz arasında da Bolu’da en çok zaman geçirecek milletvekiliyim. O yüzden vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu da bizim omzumuza yükleyecektir bu yükü. Allah bu yükün altından kalkmayı bizlere nasip eylesin. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

“İKİNCİ TURDA BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Recep Tayyip Erdoğan’ın, ikinci turda seçimi kazanacağını belirten Akgül, “Liderimizle beraber, bizde; koşulsuz, şartsız, talepsiz, isteksiz Cumhurbaşkanımızın yanında 15 Temmuz itibariyle durduk. Ve sahada da zaman zaman bize oy vermeseniz bile rica ediyoruz, Cumhurbaşkanımıza oy verin diyerek cumhurbaşkanımız faaliyetlerini, cumhurbaşkanının yapmış olduğu projeleri biz Ocak ayında göreve geldiğimiz andan itibaren sahalarda bunu anlattık. İnşallah ikinci turda bunun da üstesinden geleceğiz. Bu 2 haftalık süreçte bunun üzerinde yoğunlaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“TARİHİN REKOR OYUNU ALDIK BOLU’DA”

Bolu’da, rekor bir oy aldıklarının da altını çizen Akgül, şu şekilde konuştu:

“Tarihin en büyük, rekor oyunu aldık Bolu’da. 50 bin… Bu bizim için çok büyük bir gurur ve onur kaynağı oldu. Bizim an itibariyle çalışmalarımıza devam etmeliyiz, kendimizi ispatlayalım… Şunu söyledik, ‘Bir milletvekilliği nasıl yapılır, bize yetki verin gösterelim.’ Bu memleketin sokaklarında büyüyen evlatlarının da bu memlekete hizmet edebileceğini ispatlayalım. En projemiz bizim samimiyetimiz. Bizi aradıklarında vatandaşımız ulaşabilsin, acılı-tatlı gününde bizlere sarılıp, bizlerle bir olabilsin.”