Uzun yıllar Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunan aynı zamanda Türk Enerji Sen Bolu ile Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, memuriyetinden istifa ederek MHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Haber: Nilay Çelik

14 Mayıs genel seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bolu’da Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu konusunda ilgi gören siyasi partilerden olan MHP’de Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, görevlerinden istifa ederek MHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bir dönem Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde de bulunan Akgül’ün önümüzdeki günlerde aday adaylığını resmen duyurması bekleniyor.

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK”

İsmail Akgül sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak; "Ülkem ve Milletim düsturu anlayışıyla ilimize hizmet etmek için Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleriyle Bolu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Milletvekili aday adaylığına başvurumuzu gerçekleştirdik. Gönül dostlarımızın ve değerli Bolu’lu hemşehrilerimizin desteklerine talibiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

İSMAİL AKGÜL KİMDİR?

10 Mayıs 1986 yılında Bolu’nun o zaman köy olan Karacaağaç Köyünde dünyaya gelen İsmail Akgül. İlkokulu Karacaağaç Mahallesinde, Ortaokulu Gazipaşa İlköğretim Okulunda, Liseyi Bolu Atatürk Lisesinde okuduktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesinde aldı. Şu an kamu personeli olarak görev yapan Akgül, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bir dönem başkanlık yapmış şu anda ise Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı yapmaktadır. Akgül aynı zamanda evli, iki çocuk babasıdır. 

Fra6qC7XwAEwrFM