(Haber: Huri Afacan) - İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Bolu’nun mimarı İzzet Baysal’ın aramızdan ayrılışının 24. yılında yayımladığı mesajla anarak; “İlimize kurduğu vakıfla sayısız eserler kazandıran İzzet Babamızı saygı ve minnetle anıyoruz. Bolu halkı olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayırların ve iyiliklerin efendisi, Bolu'muzun manevi babası Merhum İzzet Baysal'ı aramızdan ayrılışının 24. yılında saygıyla anılacak. Bolu’nun mimarı İzzet Baysal’ın ölüm yıl dönümünde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen bir mesaj yayımladı.

Şen’in yayımladığı mesajında; “Dünya’da belki de örneği olmayan yüksek bir şahsiyetin Bolumuza tesadüf etmesi biz Bolulular için büyük şanstır. Bir Bolulu onun yaptırdığı hastanede doğar, onun yaptırdığı okullarda eğitim görür ve hayata hazırlanır. Bütün bu sebepler dolayısıyla İzzet Babamız Bolu halkı için çok değerlidir. Kurduğu vakfa tüm mal varlığını bağışlayarak Bolululara armağan etmiştir. Bu türlü bir bağış örneği belki de dünyada yoktur. Bolu’da kafanızı ne tarafa çevirseniz onun eserleri ile karşılaşırsınız. Bolu onun sayesinde kişi başına düşen sağlık ve eğitim konularında Türkiye’de ön sıralardadır. Bolumuza kazandırdığın eserler ve yaptığın iyilikler için sana minnettarız İzzet Baba, seni saygı ve minnetle anıyoruz. Bolu halkı olarak en büyük sorumluluğumuzda senin eserlerine ve vakfına sahip çıkmak olacaktır. Ruhun şad, mekanın cennet olsun İnşallah.” İfadelerine yer verdi.   

Editör: Ebru Buket EKE