Bolu’nun Kasaplar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı, sorunları ve istekleri dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

Haber: Oğuzhan Eke

Köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Bolu İl Teşklatı, Kasaplar Mahallesi’nde, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın katılımında, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Yoğun bir katılımınla gerçekleşen programda İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Türkiye’nin ve Bolu’nun sorunlarına ilişkin konuşarak çözüm önerilerinden bahsetti. Birliktelikte mahallelinin beklentileri ve sorunları da not edildi.

“SORUNLARI DİNLEDİK”

O anları sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “İYİ Parti Bolu teşkilatları olarak Bolu Merkez Kasaplar Mahallesini ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, tarım ve hayvancılık, işsizlik, emekli maaşlarının yetersizliği, gençlerimizin geleceği gibi sorunlarını dinledik. Çözüm önerilerini birlikte değerlendirdik. Bu ziyaretimizde partimize üye olan vatandaşlarımıza ve bizi konuk eden mahalle muhtarımız Sayın Burhan Eşit’e, mahalle sakinlerine teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilisim