İYİ Parti Bolu Siyaset Akademisi İl Başkanı ve Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Suat Orhan, Bolu’nun parlamentoda sahipsiz kaldığını belirterek AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'a yüklendi. Orhan; “Meclis kürsüsünden AKP’li vekilin Malum Şahıs diye başladığı Tanju Özcan’a sataşmalarından başka, Mecliste Bolu’nun sorunlarını konuşmayan bir vekili artık Bolu halkıda istemiyordur” dedi.

Haber: Cansu Gürz

Bolu’nun su ihtiyacını karşılayan Gölköy’deki göle ilişkin, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Orhan, bölgeyle yeteri kadar ilgilenilmediğini belirterek, ak parti milletvekillerine tepki gösterdi. Gölköy göletine hizmet edilmediğini ileri süren Orhan, Bolu Belediyesine devrinin yapılması gerektiğini belirtti.

“BOLU BELEDİYESİNE GÖLKÖY’Ü DEVREDİN”

Orhan sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, meclis kürsüsünden Bolu’nun sorunlarını konuşulmadığını dile getirerek; “Bolu Parlamentoda sahipsiz. Bu AKP’li vekillerde, siyasetçileri de hizmetten bahsediyorlar. Hangi Hizmet, kime Hizmet… Gölköy göleti, Bolu içme suyunu karşılayan ve aynı zamanda Bolu halkının en yakın gidebildiği mesire alanıdır. Giriş ücretli, Parayı toplayan Devlet Su İşleri, etrafında hiç tuvalet yok… Hizmet vermediğiniz yerde neden para alıyorsunuz? Bolu Belediyesine Gölköy’ü devredin. Biz hem doğayı koruyalım, hem de milletin ihtiyacı olan tuvaleti yapalım. Meclis kürsüsünden AKP’li vekilin Malum Şahıs diye başladığı Tanju Özcan’a sataşmalarından başka, Mecliste Bolu’nun sorunlarını konuşmayan bir vekili artık Bolu halkıda istemiyordur. Millet İttifakı döneminde vatandaşın sorunlarını dinleyip hizmet etmek için çalışan İYİ Parti milletvekilleri olacak.  Bolu için hizmet eden milletvekilleri gelsin” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim