İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırıya sert tepki gösterdi. Aktaş, “Söyleyecek sözü olmayan şiddete başvurur. Korkaklarca sıkılan kurşunlar bizi korkutmaz.” dedi.

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın silahından çıkan iki kurşun parti binasının camlarına isabet etti. İlk kurşun giriş kattaki kafeteryanın camından içeri girip sandalyeye saplandı. İkinci kurşunun ise 3. kattaki konferans salonuna isabet ettiği, camın patladığı ancak kurşunun içeriye girmediği saptandı.

BURHAN AKTAŞ TEPKİ GÖSTERDİ             

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, yapılan silahlı saldırıya sert tepki gösterdi. Aktaş, yaptığı açıklamada, “Söyleyecek sözü olmayan şiddete başvurur. Korkaklarca sıkılan kurşunlar bizi korkutmaz. Memleketimizi ne hale getirdiklerini bu saldırı ile görüyoruz. Sorsanız en iyi demokrasi, en iyi insan hakları ve her şeyin en iyisi, dünyada bir tek bizde. Bu saldırıya Şaşırdık mı? Hayır. Bu saldırı yine yapanın yanına kar kalır. 14 Mayıs’tan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gerçek demokrasi, hukukun üstünlüğü velhasıl kaybettiğimiz bütün değerlerimizi yeniden kazanacağız. Az kaldı” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE