Başarılı çalışmalarıyla gündemden düşmeyen Yeniden Refah Partisi Bolu Gençlik Kolları; 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Bolu İl Başkanlığı 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde çocuklara Genç Refah baskılı balon; şeker ve lolipop dağıtan gençler ebeveynlerle sohbet ederken çocuklara haklarından bahsetti.

Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Yusuf Tek, Teşkilat Başkanı Özkan Özek, STK Halkla İlişkiler Başkanı Cihan Toksoy’un katılımıyla gerçekleşen etkinlikte İzzet Baysal Caddesi renkli görüntülere şahit oldu.

“ÇOCUKLARI REFAH İÇİNDE BÜYÜYECEKLERİ YARINLARA ULAŞTIRMAK EN BÜYÜK GAYEMİZ”

Etkinlik sonrası açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Tek; “20 Kasım 1989 tarihinde BM tarafından oluşturulup dünya ülkeleri tarafından imzalanan Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin yıl dönümünde Çocuk Hakları Günü’nü büyük bir mutlulukla İzzet Baysal Caddemiz’de çocuklarla kutladık. Özellikle yaşama ve gelişme hakkı, katılım hakkı, ayrım gözetmeme hakkı, çocuğun yüksek yararı gibi temel maddeleri oldukça önemsiyoruz.

“ÇOCUKLARIMIZ SADECE GELECEĞİMİZ DEĞİL, AYNI ZAMANDA BUGÜNÜMÜZ”

Çocuklarımız bizler için oldukça önemli. Onlar bizim sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugünümüz. Bu sebeple onlara daha güzel yarınlar bırakmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. En büyük gayemiz çocuklarımızı sağlık, huzur, refah ve güven içinde büyüyecekleri yarınlara ulaştırmak. İşte bunları sağlayabilirsek gerçek manada çocuk haklarının güçlenmesini sağlayabiliriz. Bu da ancak Yeniden Refah iktidarında mümkün olacaktır. 20 Kasım Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim