2020 yılında ilk albümü Nazile ile büyük başarı yakalayan Bolulu Kaan Çelen, 26. Uluslararası Ankara Caz Festivali’nde sahne alacak. Kaan Çelen, 9 Kasım Çarşamba günü Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde festival kapsamında dinleyicileri ile buluşacak.

6-16 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 26.Uluslararası Ankara Caz Festivali’nde Bolulu Kaan Çelen sahne alacak. Geçtiğimiz yıllarda ilk albümünü çıkartarak büyük bir beğeni toplayan Çelen, yerli yabancı birçok caz sanatçısıyla aynı festivalde buluşacak.

Dünyada bir ilk olan NA-Zİ-LE albümünden seçtiği parçaların yanı sıra kendisi için özel yeri olan caz standartlarından oluşan parçaları ile davul sanatçısı Kaan Çelen, ünlü caz basçılarından Ozan Musluoğlu ve trompetçi Barış Doğukan Yazıcı ile Festival kapsamında sahne alıyor. Kaan Çelen Trio, 9 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de Çankaya Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde konser verecek.

Kaan Çelen kimdir?

Davul yolculuğuna 17 yaşında, Ediz Hafızoğlu’ndan aldığı dersler ile başlayan Kaan Çelen, müzik eğitimi süresince Ferit Odman ve Cem Aksel ile çalıştı. Sol kolunu kullanamayan ve 15 yaşında fizyoterapistinin tavsiyesiyle müziğe yönelen Kaan Çelen, annesinin adını verdiği ve aynı zamanda Dünyada bir ilk olan albümü “NA-Zİ-LE” yi 2020’de dinleyiciyle buluşturdu.

Editör: TE Bilisim