Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un eşi Özlem Aksoy, Kızılay Kadın Kolları yönetimiyle birlikte Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Okulu'nda çocuklarının eğitimi için büyük fedarlık yapan annelerle bir araya geldi.

Özlem Aksoy ve Bolu Kızılay Kadın Kolları ekibi anlamlı bir programda bir araya geldi. Aksoy, beraberinde Kızılay Kadın Kolları Başkanı Ünsal Toylan, Kızılay Kadın Teşikalatı ve kadın polis personel ile birlikte çocuklarını her gün eğitim için Emine Mehmet Baysal Özel Eğitim Okulu'na götürerek bekleyen annelere moral kahvaltısı düzenledi.

Ünsal Toylan, çocuklarının eğitim ve öğretimi için büyük fedakarlık yapan tüm annelerin yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

“3 ARALIK'TA DEĞİL, HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ”

Böylece kadın kadına dayanışmayı arttırarak sorunların çözümüne ellerinden gelen desteği vermeyi amaçladıklarını anlatan Toylan, "Annelerimizi ve bu özel yavrularımızı sadece 3 Aralık'ta değil, her zaman hatırlamalıyız. Çocuklarının hayatlarını devam ettirmeleri, yaşam sevgisini arttırmaları için annelerimize önemli görev düşüyor. Bu bilinçle birçok fedakarlık yapıyorlar. Bizde onlarla birlikte olmak istedik. Sorunlarını, varsa taleplerini dinledik. Daha sık bir araya gelmeye çalışacağız." İfadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim