Açıldığı günden beri Bolu halkının takdirini gören ve en çok tercih edilen Karpalas City Hotel & Spa yeni yüzüyle sizlere güzellikler sunmaya devam ediyor. Karpalas City Hotel & Spa, Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj odaları, Türk hamamı, buhar odası ve sauna ile misafirlerinin konforu için donatılmış huzurlu bir mekân.

SONBAHAR GÜNLERİNİ ZİNDE YAŞAYIN!

Şehir yaşamının stresinden kaçıp rahatlamak, yorucu bir günün ardından arınmak, Sonbaharı zinde ve sağlıklı bir bedenle karşılamak isteyenlere Karpalas City Hotel & Spa keyfi sizleri bekliyor.

HUZUR DOLU BİR GÜN…

Karpalas City Hotel & Spa’ ın uzman terapistlerinden alacağınız masajlar ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin. Güzellik, sağlık ve rahatlık için kısa bir mola. Yaz mevsiminin yerini kışa devretmeye hazırlandığı sonbaharda yeniliği, canlılığı ve tazeliği ile vücudunuza muazzam bir rahatlama hissi yaşatacaksınız!

GÜZELLİĞİN KEYFİNİ KARPALAS CİTY HOTEL & SPA İLE CIKARTIN!

Türk geleneklerini modern Batı teknikleriyle harmanlayıp eşsiz bir spa deneyimi kazandıran, masaj sonrası özel hazırlanmış detoks içecekleriyle de vücudunuzu zinde ve enerjik hissedeceksiniz. SPA duyuları açığa çıkararak daha sağlıklı olmasını, kişinin yenilenmesini, rahatlamasını, stresten kurtulmasını ve yaşamdan zevk almasını sağlar. Bu rahatlığı ve güzelliğin keyfini Karpalas City Hotel & Spa ile tadını çıkartın.

Editör: TE Bilisim