(HABER: EMRAH SAĞIT) -Bolu Kartalkaya’da hayatını kaybeden vatandaşları anmak için sivil toplum kuruluşları tarafından otel önüne karanfil bırakıldı.
Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de 21 Ocak'ta çıkan yangın, 36'sı çocuk 78 kişiyi hayattan koparmıştı. Yangında hayatını kaybeden 78 vatandaş için Kamu Emekçileri Sendikları Konfederasyonu (KESK) ile Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMO) tarafından anma programı düzenlendi. Otelde hayatını kaybeden 78 vatandaş için saygı duruşunda bulunan sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasında bulunan KESK Başkanı Ayfer Koçak, “78 yurttaşımızı kaybettiğimiz bu otelin önünde hayatını kaybedenlerin önünde saygıyla eğiliyoruz. Yaralı vatandaşlara acil şifalar ve geride kalanlara başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından hayatını kaybedenler için Grand Otel’in önüne karanfil bırakıldı.
Kartalkaya’da hayatını kaybedenler için karanfil bırakıldı
Bolu Kartalkaya’da hayatını kaybeden vatandaşları anmak için sivil toplum kuruluşları tarafından otel önüne karanfil bırakıldı.
Muhabir: Emrah Sağıt
Yorumlar