AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Kıbrıscık ilçesini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in de kendisine eşlik ettiği Kazım Konak, önce partilileriyle buluştu sonra esnafları gezdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, 14 Mayıs seçimleri öncesi Türkiye Vizyonu detaylarını anlatmak ve vatandaşın desteğini almak için Kıbrıscık ilçesindeydi. Kazım Konak’a ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Suat Güner de eşlik etti.

Kıbrıscık ziyaretinde ilk olarak partilileriyle buluşan Konak, ardından esnafları gezdi. Kıbrıscık ilçesinde iftar yemeğine de katılan Konak, kahvehanelerde vatandaşlarla buluşup destek istedi.

Kıbrıscık ilçesinin her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğuna vurgu yapan Konak, “Kıbrıscık bizi bağrına bastı. Bizde nasip olurda sizi temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisine gittiğimizde Kıbrıscık’ımızın tüm projelerden, tüm desteklerden ve teşviklerden hak ettiği payı alması için var gücümüzle 3 milletvekili olarak çalışacağız. Turizm ve üretim hedeflerinin yer aldığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan tüm ilçelerimizin eşit ve maksimum düzeyde faydalanmasını sağlayacağız.  Tevazu üzerine kurulu olan siyasi anlayışımızı samimiyet ve gayretle taçlandıracağız inşallah” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE