Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Ardahan'dan seslendi:  “AKP veya MHP'ye oy vermiş bir kardeşimizi ikna edip sandığa gideceksiniz ”dedi.

Haber Merkezi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da vatandaşlara seslendi. “Sizden bir şey istiyorum” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Elinizi vicdanınıza koyun ve öyle oy verin. Kul hakkı yiyenlere oy vermeyin” dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan’da vatandaşlara 14 Mayıs çağrısı yaptı.

“Bir Ak Parti ve MHP’liyi ikna edip sandıkla gideceksiniz”

Vatandaşların "Hak, Hukuk, Adalet" sloganları ile konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, herkese sandığa gitme çağrısında bulunarak "Bu düzenin değişmesini istiyor musunuz? Bu harami düzenin değişmesini istiyor musunuz? Yoksulluğun bitmesini istiyor musunuz? Her evde huzurun, her evde bereketin olmasını istiyor musunuz? Üreticinin kazanmasını istiyor musunuz? O zaman hep beraber sandığa gideceğiz. Güzel Türkiye'yi inşa etmek için. Sandığa giderken, bir kişiyi yanınızda götüreceksiniz, mutlaka. Geçen seçimlerde; AK Parti'ye veya MHP'ye oy vermiş bir kardeşimizi de ikna edip, beraber sandığa gideceksiniz. Diyeceksiniz ki, Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Türkiye'nin huzura ihtiyacı var. Türkiye'nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Türkiye'nin kul hakkı yemeyen bir yönetime ihtiyacı var. Türkiye'nin adalete, Türkiye'nin huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Ardahan… Ben de size söz. Söz verdiklerimin tamamını yapacağım" ifadelerini kullandı.