“FERMAN ONLARINSA...”

ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Bolu’dan iktidara yüklenerek; “Televizyonlarda bizleri karartmaya çalışan, Devletin uçaklarını, valilerini, emniyet müdürlerini sahada seçim çalışmasında yardım ettiren ve Bolu Beylerine selam söylüyoruz. Ferman onlarınsa Bolu sokakları bizimdir!” dedi.

ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ

14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı adayları da seçim çalışmalarına devam ediyor. Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kent ziyaretleri kapsamında Bolu’ya geldi. Oğan ilk olarak İzzet Baysal’ın Anıt Mezarını ziyaret etti. Akabinde İzzet Baysal Caddesine geçerek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Oğan, seçmenlerden kendisi ve Ata İttifakı için oy istedi.

“BOLUNUN SOKAKLARI BİZİMDİR”

Ziyareti sırasında Köroğlu Heykeli önünden ses yükselten Sinan Oğan; “Köroğlu heykelinin önünde “Benden selam olsun Bolu Beyi”ne yazıyor. Bizde buradan selam söylüyoruz o Bolu beylerine hangi Bolu beylerine; Televizyonlarda bizleri karartmaya çalışan Bolu Beylerine selam söylüyoruz. Maddi imkânları sonuna kadar kullanan devletin tüm imkânlarını, devletin uçaklarını,  valilerini, emniyet müdürlerini sahada seçim çalışmasında yardım ettiren Bolu beylerine selam söylüyoruz. Büyükşehir belediye imkânlarıyla bizim karşımızda yarışan Bolu beylerine selam söylüyoruz. Devletin tüm imkânları onlarınsa Bolunun sokakları bizimdir. Devletin uçakları onlarınsa Bolunun sokakları bizimdir. Büyükşehrin imkânları onlarınsa, hazine imkânları onlarınsa Bolunun sokakları bizimdir.” şeklinde konuştu.

“EMEK, ALIN TERİ, TÜRK MİLLETİNİN DUALARI VAR”

Oğan, halkın içinden geldiğini ve harama el uzatmadığına dikkat çekerek;  “Sinan Oğan Bolunun sokaklarında adım adım karış karış gezerek yağmurun altında seçim çalışması yapıyor; çünkü halkın içinden gelen bir adam, çünkü Sinan Oğan yetim malına el uzatmıyor, Devletin imkânlarıyla seçim çalışması yürütmüyor. Sinan Oğan yüreğini ortaya koymuş, kendisine inanan Türk milliyetçilerinin, Atatürkçülerin emeğini ortaya koymuş. Her bir çalışmamızın her bir anında haram lokma yoktur. Bizim çalışmamızın her bir anında alın teri vardır. Emek vardır Türk milletinin duaları vardır. O yüzden bizden selam olsun. O bolu beylerine ferman onlarınsa Bolu sokakları bizimdir.” İfadelerine yer verdi.

ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Bolu’dan açıklamasının sonunda Boluspor atkısıyla ülkücü pozu verdi.

Editör: Ebru Buket EKE