Bolu’da sıra dışı eğitim modeli ve eğitim için tasarlanmış villa konseptliyle bir ilk olan KÖK Kursta kayıtlar devam ediyor.

Haber:Huri Afacan

Sınıf kontenjanları hızla dolan KÖK Kurs, sadece KÖKTEM (KÖK Tamamlayıcı Eğitim Modeli) ile değil aynı zamanda kurs merkezinin fiziki yapısıyla da dikkat çekiyor. 12 kişilik sınıflara, geniş bahçe alanına sahip olan kurs merkezi, butik eğitim anlayışıyla Bolu’da bir ilk olurken depreme dayanıklı, az katlı ve yeni binasıyla öğrencilerin, velilerin tercihlerini olumlu yönde etkiliyor. Mini kafesiyle de öğrencilerin ders arasında, velilerin öğrencilerini beklerken keyifle vakit geçireceği bir alan KÖK Kursta düşünülmüş.

“MİZAÇ ODAKLI REHBERLİK YAKLAŞIMI SADECE KÖK KURSTA”
Öğrencilerin sınav stresini azaltacak, kaygılarını yönetebilmelerini sağlayacak, veli-öğrenci- öğretmen iletişimini daha da güçlendirecek, sınav ebeveyni olan velilerin çocuklarına yaklaşımına ışık tutacak olan Mizaç Odaklı Rehberlik Yaklaşımı sadece KÖK Kursta.
KÖK Kurs; alanında profesyonel öğretmen kadrosu, öğrenci merkezli eğitim anlayışı, teknolojik alt yapılı sınıfları, anlayarak hızlı okuma eğitimi, sosyal ve kültürel aktiviteleri ile LGS'ye hazırlıkta Bolu’nun tercih edilen kurs merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

“KİŞİYE ÖZEL SORU BANKASI’NI ÜRETECEK”
Yapay Zeka Destekli Ölçme ve Değerlendirme Sistemi sayesinden öğrencilerin eksik kazanımları çok hızlı bir şekilde tespit edilebilecek. Bu sayede öğrenci eksik öğrenmesi olduğu konular tamamlamadan bir sonraki konuya geçmeyecek. Öğrencilerin eksik konularının tespitini yapan Yapay Zeka Destekli Ölçme ve Değerlendirme Sistemi öğrencilerin eksik konularından oluşan Kişiye Özel Soru Bankası’nı üretecek. Yeni nesil sorulardan oluşan bu kitap sayesinde öğrenci doğru bir pekiştirmeyi gerçekleştirebilecek.

 “ERKEN KAYIT AVANTAJLARI NİSAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK”
Eğitimde teknolojinin doğru kullanılmasını önemseyen KÖK Kurs, öğrencilere sunduğu bir diğer imkan da Kunduz uygulaması oluyor. Kunduz ile yaptığı kurumsal anlaşma ile Kök Kurs öğrencileri, bireysel çalışmalarında yapamadığı sorulara uygulama sayesinde anında cevap alabilecek. Yine Kunduz üzerinden canlı bir eğitmene bağlanabilecek, kısa konu anlatım videoları ile tekrar yapabilecek, farklı kaynaklardan oluşan soru havuzunda test çözebilecek. Kunduz’u KÖK Kursa kayıtlı her öğrenci ücretsiz kullanabilecek. Öğrencilerin Kunduz programına sorduğu soruları KÖK Kurs ara program sayesinde takip edebilecek. Öğrenci takibini 360 derece bir sistemle kurgulayan KÖK Kurs, rehberlik yaklaşımından eğitim programına, ölçme değerlendirme sisteminden fiziki yapısına kadar bir bütün olarak Bolu’nun geleceğine hizmet vermenin heyecanını yaşıyor.

Erken kayıt avantajları Nisan ayı sonuna kadar devam edecek. Erken kayıt başvuruları için TIKLAYINIZ.