Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, seçimlerin ardından üzerinde düşen sorumluluğun artığına dikkat çekerek; “Bizim hayatımızda seçimden sonra değişen tek şey omzumuza binen yük oldu. Bolu’ya layık olmak için var gücümüzle çalışmaya gayret ediyoruz” dedi.

Özel Haber: Aslı AKIŞ

14 Mayıs’ta yapılan milletvekili genel seçiminde MHP Bolu Milletvekili listesinin 1.sırasında yer alan, partinin çalışkan adayı olarak öne çıkan Milletvekili İsmail Akgül’ü Köroğlu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burhan Yeşiltaş, Köroğlu TV Muhabiri Aslı Akış, Köroğlu TV Kameramanı Yasin Celal Torun ve Köroğlu TV Spor Akşamı Yorumcusu Fahri Gündüz TBMM’de ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Köroğlu TV & Köroğlu Gazetesine ilk kez TBMM’deki odasından açıklamalarda bulunan Milletvekili Akgül; “Türkiye Yüzyılında Bolu’dan seçilmenin bir onuru ve gururu içindeyiz. Sizlere de Bolu basınımızı da Gazi Meclisimizde ağırlamaktan büyük şeref duyduk. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz.” dedi.

“Büyük onur ve şeref duyuyoruz”

Milletvekili Akgül, Meclis gündeminin yoğun mesaisi dışında Bolu ve bölgeden gelen misafirlerini ağırladığını da belirterek; Yoğun bir tempo içinde gerek Bolu’dan gelen misafirlerimiz gerek MHP’nin bölgede başka Milletvekili olmamasından dolayı bölgeden gelen misafirlerimizi ağırlamaktan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Hem misafir ağırlamaya hem Meclis çalışmasına hem Bakanlık diyaloglarına zaman ayırıp yetiştirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Özür diliyoruz”

Davet edildikleri organizasyonların bazılarına yetişemediğinden ötürü özrünü de dile getiren Akgül; “Eksik kaldığımız bir durum, vatandaşımızın işine yetişemediğimiz, programına yetişemediğimiz, mevlidine, düğününe yetişemediğimiz arkadaşlarımızdan, hemşerilerimizden sizlerin aracılığıyla özür diliyoruz” diye konuştu.

“Omzumuza binen yükün farkındayız”

Milletvekili İsmail Akgül, üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğuna da işaret ederek; “Bizim hayatımızda seçimden sonra değişen tek şey omzumuza binen yük oldu. Yoksa hayatımızda başka değişen hiçbir şey yok. Bu yükünde farkındayız. Rabbim milletimize, memleketimize layık olmayı nasip etsin. Tekrar sizler, sizlerin gıyabında Bolu basınına çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bundan sonraki süreçlerde yalnız bırakmazsanız çok seviniriz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ