(Haber: Oğuzhan Eke) - SOL Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili Adayı ve Parti Üyesi Sinan Cantürk, Bolu Belediyesi Köroğlu Kooperatifi çalışanlarının 2 aydır maaş alamadığını ve izne çıkarıldıklarını açıkladı.

Bolu Belediyesi Köroğlu Kooperatifi Anabolu Konserve fabrikasında yeni bir kriz gündeme geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan SOL Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili Adayı ve Parti Üyesi Sinan Cantürk, fabrikada çalışan işçilerin maaş alamadığını açıkladı.

Cantürk, yaptığı paylaşımda, “Köroğlu Kooperatifinde neler oluyor? 2 aydır maaş alamayan işçiler neden izine çıkartıldı? Övünerek açılan fabrika hakkında belediye başkan adayları ne diyor?” açıklamasını yaptı. Cantürk paylaşımında Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı etiketledi.

Telefonla ile aradığımız Cantürk, konserve fabrikasının Manisalı bir iş adamına devredildiğini ve daha önce de personelin maaş alma konusunda sıkıntı yaşadığını iletti. Ayrıca fabrikanın etrafında “Melis” markalı boş konserve kutularının bulunduğunu aktardı.

Editör: Oğuzhan EKE