Bolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere, her zaman en taze ve uygun fiyatlı gıda ürünlerini tüketicinin sofralarına ulaştıran Köroğlu Kooperatifi, son olarak kuru soğanı indirimli olarak vatandaşlarla paylaşmaya başladı.

Haber: Mehmet Şah Elkatmış

Vatandaşlar, haftanın 7 günü açık olan satış ofislerinde ve semt pazarında konumlanan Mantar Adam logolu araçtan 5 kilosu 80 TL’ye satışa sunulan kuru soğanlara ulaşabilecek.

Haftanın 7 günü vatandaşlara uygun fiyatlı hizmet sunan Bolu Belediyesi iştiraki olan, Bolu Bel. A.Ş.’nin hakim ortağı olduğu S.S. Köroğlu Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, bugünden itibaren kuru soğanda indirimli fiyat uygulamasına geçti.

Piyasada 30 lirayı aşan fiyatları gören soğan, Kooperatif aracılığıyla, 5 kilosu 80 TL’den Bolulu vatandaşlarla buluşturulacak.

İndirimli kuru soğan almak isteyen vatandaşlar, Köroğlu Kooperatifi’nin belediye önünde ve Karacasu yolu üzerindeki (Eski fidanlık karşısı) satış ofislerinden veya Bolu Pazarı’nda konumlanan “Mantar Adam” logolu satış aracından satın alabilirler.

Editör: Servet GÖKÇEK