Bolu İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursları tarafından 10. Yıl etkinliği düzenlendi.

Haber Merkezi

BAİBÜ Bordo Salonda gerçekleştirilen etkinliğe Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencisinin yaptığı Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu yaptı. 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının öneminin ve bu Kur’an Kurslarının çoğalmasından duyduğu memnuniyetin altını çizen Tahiroğlu, “Bugün çocuklarımızın yaşadığı heyecanı ve mutluluğu biz de hissediyoruz. Başkanlığımızın yaklaşık 10 yıl önce temelini attığı 4-6 Yaş Kur’an Kursları, bugün ilimizin neredeyse her bölgesinde var. Kurslarımızda çocuklarımızın yaşlarına uygun dini bilgiler ve el becerilerini geliştirmek için eğitimler vermenin yanı sıra dinimizin temel kavramlarını da öğretiyoruz.

Gayemiz geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı güzel ahlaklı, vatanına ve milletine bağlı, anne babasına ve çevresine saygılı, ailesine ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu uğurda her daim canla başla çalışan, başta öğreticilerimiz olmak üzere, Kur’an Kursu personelimize, velilerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan öğrenciler, okudukları ilahi ve şiirlerle, hazırlamış oldukları gösteri ve oyunlarla izleyiciler tarafından büyük takdir toplarken, ailelerine ve hocalarına da duygu dolu anlar yaşattı.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerine teşekkür belgelerinin verilmesiyle devam eden program, 4-6 yaş Kur-an Kursu öğrencisinin yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Editör: Servet GÖKÇEK