AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerinin arifesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece geç saatlere kadar süren seçim mesaisinde Coşkunyürek vatandaşla kucaklaşıyor, onların dertlerini ve taleplerini dinliyor.

Haber: Burhan Yeşiltaş

AK Parti Bolu Milletvekli Yüksel Coşkunyürek sabah erken saatlerde başlayan seçim mesaisini gece geç saatlere kadar ekibiyle birlikte sürdürüyor. Daha fazla vatandaşa ulaşmak için ilçe ilçe ziyaretlerde bulunan Coşkunyürek, Türkiye Yüzyılı’nın kaderini belirleyecek 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaştan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyor.

Önceki gün Sağlık Mahallesi'nde vatandaşla buluşan Coşkunyürek programın devamında Mudurnu'yu ve Taşkesti'yi ziyaret etti. Mudurnu programı için AK parti İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ve partililer Coşkunyürek ekibine eşlik etti.

Ziyaret, Mudurnu Muhtarlar Derneği’nde başladı. Akabinde, Coşkunyürek vatandaşla selamlaştı, tarihi Mudurnu Çarşısı’nda esnafın talep ve şikâyetlerini dinledi.

 Mudurnu programının devamında Taşkesti Beldesi’ni ziyaret eden Coşkunyürek, orada da vatandaş ve esnafla buluştu. Coşkunyürek Taşkesti ziyaretine Belde Başkanı Tahsin Özcan ve partililer eşlik etti.

“BİR MIH BİR NALI, BİR NAL BİR ATI, BİR AT BİR ERİ, BİR ER DE BİR ORDUYU KURTARIR”

Seçime bir gün kala Coşkunyürek vatandaşa önemli bir çağrıda bulanarak; “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemek için yoğun tempolu bir saha çalışması yürütüyoruz. Kendimize pusula olarak edindiğimiz şiarımız “Doğru zaman, doğru adam” ilkesine uygun olarak Yeni Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin geleceği için elimizden gelen gayreti gece gündüz, uzak yakın demeden göstermeye devam ediyoruz. Bilindiği gibi ikinci tur seçimleri çok önemli. Bu konuda vatandaşımızın duyarlılığına güveniyoruz.  Bu seçimle ilgili Reisimizin üzerine basarak işaret ettiği bir sözün altını çizmek istiyoruz  “Bizim rakibimiz Kılıçdaroğlu ya da muhalefet değil bizim rakibimiz maalesef rehavet” Seçime sayılı günler kala vatandaşlarımıza yeninden bir çağrıda bulunalım. Lütfen sandığa gitmeyi ihmal etmeyin.

“BİR OYLA NE OLUR DEMEYİN”

Bir oyla ne olur demeyin. İlk turda maalesef bizim yanımızda olan ama nasıl olsa kazanırız düşüncesi ile rehavete kapılan seçmenimizin oyları sebebiyle ikinci tura gidildi. Vatandaşımızın kararına saygı duyuyoruz ama ülkemize hep birlikte sahip çıkalım. İçinde bulunduğumuz durumun özetini önemi için bir atasözümüzü hatırlatmak istiyorum “Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir eri, bir er de bir orduyu kurtarır!” O yüzden lütfen sandıklarımıza oyumuza sahip çıkalım. Reisimizi, Başkomutanımızı yeniden göreve getirelim. Bizim Alî milletimizden şüphemiz yok, ülkemizin geleceği için aziz milletimiz yine desteğini verecektir. İnşallah biz kazanırsak kimse kaybetmeyecektir. İstikrar ortamı sürecektir. Ülkemiz yeni yüzyılında şaha kalkacaktır. İnşallah kazanan Bolumuz ve ülkemiz olacaktır” ifadelerine yer verdi.

yüksel (4)-2yüksel (5)-2yüksel (3)-3yüksel (3)-2yüksel (2)-3yüksel (2)-2yüksel (1)-3yüksel (1)-2

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ