(Haber: Oğuzhan Eke) - Mazbatasını alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Anıtpark’taki Atatürk anıtına çelenk sundu.

Bolu’da yeniden belediye başkanı seçilen Tanju Özcan, mazbatasını aldı. Mazbata takdimi sonrasında Anıtpark’ta bulunan Atatürk anıtına Bolu Belediyesi çelenk sunum töreni gerçekleştirildi. Törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile eşi Meral Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Başkan Özcan, çelenk sunumunu gerçekleştirdi.

“TÜM BOLU’YU KIRMIZIYA BOYAYACAĞIZ”

Özcan, Bolu’da birlikteliği sağladıklarını ifade ederek, “Özellikle bu seçimlerde hemen hemen hiç sorun yaşamadık parti içerisinde. Hep birlikte olduğumuzda tek bir yumruk haline geldiğimizde neleri başarabileceğimiz gördük. Kim inanırdı bizim Seben’i alacağımıza, kim inanırdı bizim Göynük’ü alacağımıza, Mudurnu’yu geri alacağımıza, Gökçesu’yu alacağımıza? İnşallah önümüzdeki süreçlerde tüm Bolu’yu kırmızıya boyayacağız” dedi.

“ELEŞTİRİLERİNİZE HER DAİM AÇIĞIZ”

Yeni dönemin güzel başladığını aktaran Özcan, “Bu dönem daha başarılı bir dönemimiz olacak, ustalık dönemimiz olacak. Çok daha güzel bir Bolu, sadece Türkiye’de tanınan bir Bolu değil Dünya’da tanınan bir Bolu olmasını hedefliyoruz.  Her türlü süreçte de gelip fikirlerinizi bizlerle, arkadaşlarımızla paylaşabilirsiniz, eleştirilerinize her daim açığız. Yeni güzel bir dönem başlıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından program sona erdi.

Editör: Oğuzhan EKE