İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Meclis Üyeleri, Bolu’yu yasa boğan Şehit İtfaiyeciler için Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İtfaiye Müdürü Mehmet Duman ile itfaiye personeline taziye ziyaretinde bulundu. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Tekke Işıklar Köyü’nde çıkan yangına müdahale etmek için bölgeye giden Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada itfaiye şoförü Erhan Yazkan (32)  ve itfaiye eri Aykut Kabakcıoğlu (22) şehit oldu. Olayın ardından İtfaiye Müdürlüğüne taziye ziyaretleri sürüyor.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’de beraberinde Meclis Üyeleri ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İtfaiye Müdürü Mehmet Duman ile itfaiye çalışanlarına taziye ziyaretinde bulundu. Bu olayın tüm Bolu halkını derinden üzdüğünü belirten Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, “Bu durum çok acı. Rabim bir daha bu tür kazalar göstermesin inşallah. Sizlere işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Başınız sağ olsun” diye konuştu.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Duman’da ziyaretlerinden dolayı meclis başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, “Allah şehitlerimizin ailelerine, bize, Bolumuza, tüm itfaiye teşkilatımıza metanet versin. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Ayağınıza sağlık” dedi.

 

Editör: TE Bilisim