(HABER MERKEZİ) AK Parti'nin belediye başkan adayı Vural Turan, kentin geleceğini belirleyecek iddialı projelerle seçmenlerin karşısına çıkıyor. Turan, kentin her kesimini kapsayacak yenilikçi projelerle gündemde. Özellikle kültür, sanat ve bilim alanlarında gençlere yönelik destek projeleriyle öne çıkıyor. Bu adımlarla birlikte, Mengen'in çağ atlamasını hedefliyor.

Sağlık alanında da önemli vaatler sunan Turan, Mengen'e modern bir 112 acil sağlık istasyonu merkezi kurmayı ve kadın doğum, radyoloji gibi uzmanlık alanlarında güçlendirme sağlamayı planlıyor. Böylece, Mengen'in sağlık hizmetlerinde önemli bir gelişme öngörülüyor.

Turan, esnafın ve küçük işletmelerin sıkıntılarını dikkate alarak ekonomik kalkınma için çözüm önerileri sunuyor. Yerel esnafın güçlenmesi ve iş imkanlarının artması için somut adımlar atmaya hazır olduğunu belirten Turan, bu alanda ciddi çalışmalar yapacaklarını vurguluyor.

Mengen halkı, Vural Turan liderliğindeki belediyenin yönetiminde umutlu bir gelecek gözlüyor. Turan'ın gelecek vaatleri ve projeleri, Mengen'in kalkınması ve yaşam standartlarının yükselmesi için önemli bir fırsat olarak görülüyor. Seçim sonuçlarını heyecanla bekleyen Mengenliler, kentin geleceğine umutla bakıyor.

Mengen Vural Turanla Kazanacak 3Mengen Vural Turanla Kazanacak 4Mengen Vural Turanla Kazanacak 1Mengen Vural Turanla Kazanacak 2

Editör: Ahmet İshak GÜLEN