Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi, Milli sporcu Merve Nur Erdoğan altın madalyaları topluyor.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Merve Nur Eroğlu 5’inci İslami Dayanışma Oyunları’nda klasik yay açık sınıf kadınlar bireysel kategorisinde altın madalya kazanarak hem Ülkemizin hem de Üniversitenin göğsümüzü kabartan bir başarıya daha imza attı.

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Merve Nur Eroğlu, Para Okçuluk Klasik Yay kategorisi final maçında İranlı Somayeh Rahimi GhahderIjani’yi 7-1 ile geçerek altın madalyayı kazandı. Yarışmanın üçüncülük maçında da Yağmur Şengül, Azerbaycanlı Azada Abdullayeva’yı 6-3 ile geçerek ülkemize bronz madalya kazandırdı.

REKTÖR ALİŞARLI, BAŞARILI ÖĞRENCİYİ TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı üst üste aldığı başarılı sonuçlarla gurur kaynağı olan milli sporcu Merve Nur Eroğlu’nu, madalya töreninden sonra telefon ile arayarak tebriklerini iletti, başarılarının devamını diledi.

MERVE NUR EROĞLU ÜST ÜSTE ALDIĞI BAŞARILARIYLA GURUR KAYNAĞI OLDU

Başarılı milli sporcu Erdoğan, 5’inci İslami Dayanışma Oyunları’nda üst üste madalya almaya devam ediyor. Merve Nur Eroğlu dün gerçekleşen Para Okçuluk Klasik Yay Karışık Takımı mücadelesinde de takım arkadaşı Yavuz Papağan ile İranlı takıma büyük üstünlük kurarak maçı 6-0 kazanmış takım olarak yine altın madalya almıştı.

Editör: TE Bilisim