Geniş üretim kapasitesi ve sağlam adımlarla ilerleyen bir deri ürünleri markası olarak Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde hizmet veren MFT Deri, 24 Kasım  öğretmenler gününe özel indirimleri başladı.

(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)

24 Kasım Öğretmenler Gününe özel MFT Deri, öğretmenleri onurlandırmak ve minnettarlık göstermek için özel kampanyalar ve indirimler düzenledi. MFT Deri'nin Öğretmenler Günü'ne özel kampanyada müşterilere bu özel günde değerli öğretmenlerini anmak için özel ürünler alma fırsatı sunuyor. Her zaman kalite ve şıklığı bir arada sunan MFT Deri, müşterilerine özel günlerde de unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

MFT Deri'nin çanta, cüzdan ve kemer koleksiyonları, her tarza ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün yelpazesi sizleri bekliyor. Modern tasarımların yanı sıra klasik modeller de bulunuyor. Her bir ürün, kaliteli deri ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilirken, detaylara verilen önem ve işçiliğin kalitesiyle farkını ortaya koyuyor. Çantaları, günlük kullanımın yanı sıra iş hayatında da rahatlıkla tercih edilebilecek şıklıkta ve fonksiyonellikte tasarlanıyor. Cüzdanların da ise kartlarınızı, nakit para ve diğer değerli eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Kemerleri ise hem tarzınıza zarafet katar hem de sağlamlığıyla uzun süre kullanım sağlıyor. Her bir ürün, ustalıkla işlenmiş deri malzemelerle üretilerek kullanıcılara uzun ömürlü bir deneyim sunuyor.

Editör: Servet GÖKÇEK