Bolu’dan 54 yıl sonra Milletvekili çıkartma başarısını gösteren Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi için yeniş bir kampanya başlattı.

Haber: Nilay Çelik

Türkiye ve Bolu genelinde 14 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri başarıyı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de devam ettirmek isteyen MHP, 14 Mayıs seçimi öncesi yürüttükleri ‘5 Günde Devri Alem’ kampanyasını ‘Türkiye’nin Yeni Yüzyılına 10 Oy’ şeklinde değiştirdi. MHP teşkilatları bu şekilde hem tüm MHP tabanını seçim sürecine dahil etmeyi hem de yeni 5 bin oyu hedefliyor.

“500 KİŞİ 5 BİN YENİ OY”

MHP İl Başkanı İlhan Durak, Türkiye’nin Yeni Yüzyılına 10 Oy kampanyası ile tüm kesimlere ulaşmayı hedeflediklerine değinerek, “14 Mayıs öncesi ‘5 Günde Devri Alem’ kampanyası ile kurduğumuz whatsapp grubunda herkes 10 kişiyi ikna ederek oy vermelerini sağladı. Bu whatsapp grubunda tüm ilçelerimizden ve köylerimizde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları ve üyeleri yer alıyor. 14 Mayıs’ta bunun çok büyük faydasını gördük diyebilirim” şeklinde konuştu.

“HEDEF %70”

Amaçlarının Bolu’da oy oranını minimum %70’lere yükseltmek olduğunu vurgulayan Durak, “Bir taraftan milletvekilimiz, bir taraftan teşkilatlarımız sahada çalışmaya devam ederken, ‘Türkiye’nin Yeni Yüzyılına 10 Oy’ seçim kampanyasıyla da ilçe ve köylerimizdeki vatandaşlarımızı da seçimin çalışmalarının içine dahil ederek, diri tutmaya çalışıyoruz. Amacımız Bolu’dan en az %70 oya ulaşıp Cumhurbaşkanımızı rahat bir şekilde seçtirmektir. İnanıyorum ki, tüm Bolulu vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta olduğu gibi, 28 Mayıs’ta da oyunu istikrardan, kalkınmadan, yatırımdan ve Milli birlikten yana kullanacaktır. İnanıyorum ki, Köroğlu’nun torunları Türkiye Cumhuriyeti üzerine kurulmaya çalışan bu oyunu bozacaktır” ifadelerine yer verdi.