(Haber: Aslı AKIŞ) - Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, 31 Mart  Mahalli İdareler Seçimlerinde oyunu kullanarak seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak öğlen saatlerinde 100.Yıl İlkokuluna eşi Zeynep ve oğlu Alparslan Durak’la geldi. İlk olarak oy kullanacak seçmenler ile konuşan Durak,  1073 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

Durak, oy kullanma işlemi sonrasında sandıkları gezerek, sandık görevlileri ve vatandaşlarla tek tek selamlaştı, kolaylıklar diledi.

Oy kullandıktan sonra okul bahçesinde değerlendirme yapan Durak, “Heyecanlı olduğumu belirteyim öncelikle uzun bir seçim süreci geçti. Gayret gösterdik el sıktık. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bolulu hemşerilerimizin takdir ve karar günü. İnşallah vatandaşlarımızdan gelen takdirle cenap Allah’ın nasibiyle hayırlı bir şekilde sonuçlansın. Bolu kazanır inşallah. Güzel bir seçim süreci devam etti. Nezaketli bir süreç geçti. Saygı ve sevgi çerçevesinde bugüne geldik. Allah’ın izniyle oylarımız sayıldıktan sonra milletimizin takdiri tecelli edecek.”

Editör: Servet GÖKÇEK