Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Bolu’da zafere ulaştığını vurgulayarak; “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde inşallah Bolumuzun anahtarını da bilge liderimize teslim edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bolu'da tüm ilçelerdeki kongrelerini tamamladı. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün divan başkanlığında bir hafta boyunca yapılan kongrelerle yeni yönetimler oluşturuldu.

Coşkulu ve yoğun bir katılımla başlayıp sona eren Bolu merkez ve İlçe kongreleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Eylül ayında gerçekleşecek il kongresi sürecine hazırlandıklarını dile getirdi.

“İLÇE KONGRE SÜREÇLERİMİZİ TAMAMLADIK”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongrede divan başkanlığına görevlendirdiğin için teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “Genel başkanımız bilge liderimize divanlık başkanlığında görevlendirdiği için şükranlarımız arz ediyorum. Tüm ilçelerimiz ve merkez ilçe olmak üzere bugün kongre süreçlerimizi coşku ile tamamladık” dedi.

“BOLU’DA ZAFERE ULAŞTIK”

Milletvekili Akgül, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Bolu’da zafere ulaştıklarını hatırlatarak; “Birlik ve beraber ile zafere ulaşıldığını 14 Mayıs’ta Bolu’da ispat etmiş olduk. Aynı samimiyet birlik, beraberlik ve azim ile 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler içinde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Bolumuzun anahtarını da bilge liderimize teslim edeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“İL KONGREMİZİ HEYECANLA BEKLİYORUZ”

Bolu’nun her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Milletvekili Akgül, destek veren herkese teşekkür etti. Akgül; “Tüm gönüldaşlarımız,  hemşerilerimiz, delegelerimiz, ilçe başkanlarımız, ülkü ocaklarımız ve kadın kollarımıza şükranlarımızı arz ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. İnşallah Eylül ayında il kongremiz yapılacak. Büyük heyecanla kongre sürecimizi bekliyoruz. Onu da tamamladıktan sonra il başkanımızın da söylediği gibi gece uyumadan gündüz oturmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bolu her şeyin en iyisine layık. Biz bunun inancındayız. Sizlere de bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim iyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE