Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, genel seçimler sonrasında da çalışmalarında ara vermeden devam ediyor.

Haber: Nilay Çelik

Göreve geldiği günden itibaren kullandığı yapıcı dil ve kucaklayıcı siyasetle dikkat çeken MHP İl Başkanı İlhan Durak, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ile MHP belediye meclis üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır ile muhtar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Seçim sürecinde yoğun bir tempoda çalışan ve Bolu’dan Milletvekili çıkartma başarısını gösteren Durak, sahada temaslarda bulunuyor.

“HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili değerlendirme yapan İlhan Durak; “14 ve 28 Mayıs öncesi vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var. Onlara her zaman yanınızda olacağız ve sorunlarınızla ilgileneceğiz dedik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız bize güvendi ve bu güveni her iki seçimde de sandığa yansıttılar. Şimdi sıra bizde. Mahallelerimizi tek tek dolaşarak sorunları dinliyoruz. Yapılması gerekenleri not alıyoruz. Kısa zamanda tüm mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, hangi mahallede neye ihtiyaç var, hangi sorun var bir harita çıkartacağız ve çözüm konusunda tüm çabamızla çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ