Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına geldi.

Haber: Aslı AKIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak öğlen saatlerinde 100.Yıl İlkokuluna eşi Zeynep ve oğlu Alparslan Durak’la geldi. İlk olarak oy kullanacak seçmenler ile konuşan Durak, 1067 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

Durak, oy kullanma işlemi sonrasında sandıkları gezerek, sandık görevlileri ve vatandaşlarla tek tek selamlaştı, kolaylıklar diledi.

“14 MAYIS’TA BOLU’DA BİR ZAFER KAZANDIK”

Oy kullandıktan sonra okul bahçesinde değerlendirme yapana İl Başkanı Durak; “Vatani görevimiz olan oyumuzu bugün eşimle birlikte burada kullandık. Vatanımıza, milletimize, ilimize hayırlı olur. Milliyetçi Ülkücü hareket olarak 14 Mayıs’ta Bolu’da bir zafer kazandık. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi birincil hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza açık ara farkla seçtirmekti. Bizde Liderimizin çizdiği yolda ona layık bir şekilde gereken her şeyi Bolu’da Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak süreci tamamladık. Allah’ın izniyle bugün bütün Milliyetçi Ülkücü Hareketlerin mensupları bu davaya gönül vermiş, ömür vermiş bütün vatandaşlarımızı sandığa davet ettik. Yarın ve bu akşam itibariyle “Türkiye Yüzyılını” hep birlikte kutlayacağız. Bilge Liderimiz “Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben” der. Allah’ın izniyle bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesiyle “Türkiye Yüzyılı” başlayacak. Lider Ülke Türkiye vizyonuna hep birlikte ulaşacağız.” Dedi.

“BUNA İNANMAMIZ LAZIM DİYE SÖYLEMİŞTİM”

İl Başkanı Durak, 54 yıl sonra Milletvekili çıkarmaları konusunda görev yapan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, “5 ay önce Bolu İl Başkanı olarak Bilge Liderimizin onur ve takdiriyle burada göreve başladım. 5 ay önce geldiğimde de Allah’ın izniyle biz bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir vekil çıkartacağız. Buna inanmamız lazım diye söylemiştim. Güzel bir teşkilat yapısı oluşturduk. Bütün bu davaya hizmet etmiş, geçmiş dönemlerde görev yapmış bütün arkadaşlarımızı davet ettik. İlçe başkanlıklarımızda da revize çalışmalarımız oldu. Katma değerli arkadaşlarımızı göreve getirdik. İnanmak gerekiyor. Hep birlikte inandık. Bütün arkadaşlarımızın emeği var. Herkes hedefe kitlendi. Bütün teşkilatlarımızla, Ülkü Ocaklarımızla, ilçe teşkilatlarımızla topyekûn bir mücadele ettik. Bunun yanında da Kamu-sen teşkilatlarımız, onlarında büyük bir özverisi oldu. Yani inandıktan sonra sabredip, şükredip, iman ettikten sonra olmayacak bir şey yok. Ben geldiğimde de 54 yıldır Bolu’dan Milletvekili çıkmamasının sebebi Milliyetçi Ülkücü Hareketin buradaki temsilcilerin yani bizlerin eksik kaldığı, eksik yaptığından dolayı biz bu mücadele de başarılı olamadık. Hamdolsun cenabı Allah’a, Bilge Liderimize Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, ilimize, vatanımıza layık bir Milletvekili olmakta İsmail Beye nasip olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK