“HAYDİ BOLU, OYLAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Bolu Başkanı Sema Kışlak, “Yarın düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a desteğinizi canı yürekten istiyoruz. Haydi Bolu, oylar Recep Tayyip Erdoğan'a” dedi.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci turu öncesinde MHP KAÇEP Bolu Başkanı Sema Kışlak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy çağrısında bulundu. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Kışlak, sandığa gidilmesi gerektiğinin altını çizdi. Rehavete kapılmanın tehlikeli olduğunu belirten Kışlak, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Yüzyılının kapılarının aralanmasına 24 saatten az bir vakit kaldı. Ülkemizin bekası, terörle mücadelenin devamı, yapılan  hizmetlerin baki kalması için özellikle siz hanımefendilerden sandığa gitmenizi ve kıymetli ailenizin sandığa gitmesini teşvik etmenizi önemle rica ediyorum. Seçimle ilgili tek rakibimiz rehavet. İnşallah rehavete kapılmayalım. Cumhur İttifakı olarak kazanacak daha çok zaferimiz var. Söylenecek çok sözümüz var. Vereceğimiz çok mücadelemiz var. Yarın düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a desteğinizi canı yürekten istiyoruz. Haydi Bolu Oylar Recep Tayyip Erdoğan'a. Cumhur İttifakı ile rekora.”

Editör: Oğuzhan EKE