HABER

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL AKGÜL OY KULLANDI

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1’inci sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi’nde 1350 numaralı sandıkta eşi Nurşen Akgül ile birlikte kullandı.

Haber: Servet Gökçek

Eşi Nurşen Akgül ile birlikte okula gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1’inci sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül oyunu kullanacağı sandıkta görevlilere teşekkür etti.

Oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, sakin bir seçim süreci yaşadıklarını belirten İsmail Akgül; “28. Dönem Seçimlerimiz vatanımıza, milletimize, Bolu’muza, ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağ duyulu, sakin bir seçim süreci yaşadık. Yoğun bir tempoda tüm vatandaşlarımıza temas etmeye çalıştık. Edemediğimiz yerlere de inşallah yetki aldığımızda ziyaret edeceğimizin sözünü verdik. Ben şimdiden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. 54 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nin hasret duyduğu Milletvekilliği süreci, bu dönemde inşallah memleketlilerimizin bize, Bizim İsmail olarak sahip çıkmasıyla zafere ulaşacağımızın inancı tam. Rabbim milletimize, memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Onlara layık olmayı nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

“OMZUMUZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ”

Akgül, milletvekilliğinin nasıl yapıldığını herkesin göreceğine işaret ederek; “Omzumuzdaki yükün farkındayız. Rabbim inşallah memleketlilerimizle, hemşerilerimizle beraber bu yükü bizlere taşıtacak ve inşallah dediğimiz gibi Milletvekilliği nasıl yapılır? Bolu’nun sokaklarında yetişen, bu sokaklarda büyüyen çocuklarında bu memlekete hizmet edebileceğini bilincinde ve şuuruyla inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yetki aldığımızda insanlarımız görecek ki, vekiller kendilerinin yanında. Vekilin onlardan bir farkı yok. Bizim İsmail’de demeleri de, Bizim İsmail olarak memleketlilerimize sahip çıkmasının hakkını vereceğiz. Tüm hemşerilerimize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah razı olsun” dedi.